Penktadienį kriptomilijonieriumi vadinamo Pauliaus širdies draugė atšventė savo 23-ąjį gimtadienį. Šia proga vilnietis išskubėjo į Kauną, kur nusprendė nustebinti savo mylimąją. Išnuomoto viešbučio kambarį verslininkas su draugų pagalba išpuošė net 423 balionais.

Tačiau tuo P. Aršausko staigmenos nesibaigė. Į kambarį įžengusi mylimoji, kaip DELFI tikino verslininkas, buvo labai nustebusi, o netrukus Pauliui įteikiant jai net 101 rožę ir kelionę į Paryžių, Eglė sunkiai galėjo suvaldyti džiaugsmo pliūpsnį.

Netrukus po to pora išskubėjo pavakarieniauti prabangiame Kauno restorane, o vėliau pramogas pratęsė populiariame miesto naktiniame klube.

DELFI primena, kad dar visai neseniai, rugsėjo 13-ąją, P. Aršauskas išsiskyrė su žmona ir vaiko mama Diana Taraškevičiūte-Aršauskiene. Santuoka iširo abiejų sutuoktinių sutarimu.

Santykius su E. Malinauskaite verslininkas užmezgė dar būdamas vedęs. Iškilus šiam faktui P. Aršauskas dar bandė gelbėti santuoką, tačiau nesėkmingai.

Su nauja simpatija vyras jau spėjo turėti skandalingų dramų. Trumpam išsiskyrę Paulius ir Eglė vienas kitam negailėjo aštrių žodžių ir kritikos – verslininkas mylimąją kaltino smurtu, esą ji jį apdraskė ir su juo buvo tik dėl jo pinigų, o širdies draugė atkirto, kad jis taip kalba tik todėl, jog buvo paliktas.

Nepaisant to, šiandien P. Aršauskas ir E. Malinauskaitė dega meile vienas kitam. To jie neslepia ir socialiniuose tinkluose, kur nevengia dalintis romantiškomis akimirkomis drauge.

P. Aršauskas išgarsėjo po to kai socialiniuose tinkluose pradėjo publikuoti vaizdo įrašus, kuriuose demonstravo prabangą. Jis taip pat noriai pasakojo ir apie kriptovaliutas bei tai, kas, anot jo, padeda jam susikrauti milijonus.

Nors dar aprodydamas DELFI savo aplinką, kurioje dirba bei laiko prabangius automobilius, vyras užsiminė, kad pats milijonieriumi savęs nepavadino, o tai tik jo gerbėjų sugalvota etiketė.

„Aš ir pats savęs milijonieriumi nevadinu. Niekada to nesakiau. Ar turiu milijonus? O kaip manote? Tai sugalvojo žmonės. Mama taip pat, įtariu, seka mane. Tačiau ji ir pasitiki, nes žino, kad nesu kvailas. Tik jei paprašo ko nors nedėti, stengiuosi nenervinti", – pasakojo jis interviu apie gyvenimą, santykius ir verslą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)