Su rinkodaros specialistu Daumantu Kairiu Lavija susituokė 2008 metais. Sutuoktiniai susilaukė sūnaus. Tai jau antroji žinomos moters santuoka.

DELFI primena, kad L. Šurnaitė tapo žinoma kaip LRT televizijos laidų vedėja. Žurnalistė ir knygų autorė jau pristatė ir dvi savo parašytas knygas, kurios susilaukė didelio pasisekimo. Dar pristatydama antrąją knygą „Optimizmo genas“ ji sakė, kad kitaip nei pirmoji jos knyga, kuri buvo skirta keisti savo išorę, šis kūrinys yra skirtas žmogaus vidiniam pasauliui. Mat kartais atsikratyti papildomais kilogramais yra paprasčiau nei susitvarkyti su vidiniais trikdžiais, blogomis mintimis.

„Nors išgyvenu daugybę sunkumų, turiu tvirtą stuburą, kuris vis padeda atsitiesti. Knyga parašyta tokiu pačiu smagiu stiliumi. Ir čia yra visko, kaip ir gyvenime. Tikrai tikiu, kad kiekviena galime atrasti tą optimizmo geną. Pakeitus požiūrį į save, keičiasi ir požiūris į pasaulį", - savo knygos pristatyme tuomet kalbėjo rašytoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (489)