Vilniaus antrojo policijos komisariato 2 veiklos skyriaus tyrėjai aiškinosi rugpjūčio 29 dieną Panevėžio gatvėje rasto negyvo vyro mirties aplinkybes. Sužinotos įvykio detalės nustebino net daug mačiusius pareigūnus.

Pasirodo, kad išgertuvių metu neblaivus vyras (gimęs 1956 m.) lipo žemyn stačiais laiptais į lauke esantį tualetą, paslydo ir nukrito. Jo sugėrovai pagalvojo, kad draugas užmigo girtas, todėl atneštą pagalvę pakišo vyrui po galva ir paliko ilsėtis.

Gyventojai pasakojo, kad vėliau (po poros valandų) girtaujanti kompanija nusprendė, kad vyriškiui užteks miegoti ir pradėjo jį tempti laiptais į viršų, visgi, vienas kompanijos dalyvis pasiūlė iškviesti medikus tam, kad jį apžiūrėtų, o šie atvykę konstatavo vyro mirtį.

Į įvykio vietą nuvykę tyrėjai bandė aiškintis nelaimės aplinkybes, tačiau tai padaryti buvo labai sunku -du girtaujantys asmenys buvo neadekvatūs.

Namuose paaiškėjo, kad viena iš sugėrovų, moteris (gimusi 1962 m.) iš mirusiojo pavogė mobiliojo ryšio telefoną „Samsung“, kurį jau kitą dieną viename stoties rajono lombardų užstatė ir gavo vos 20 eurų. Gautus pinigus moteris panaudojo savo poreikiams patenkinti - nusipirko degtinės butelį ir pigiausio stipriausio alaus.

Pareigūnams paėmus degtinės butelį tam, kad jį išpiltų, moteris pradėjo maištauti. Jai alkoholis buvo svarbiau nei miręs draugas.

Atvykę giminaičiai pasakojo, kad miręs vyriškis buvo neseniai pardavęs savo butą ir jau apie mėnesį girtavo. Pas minimus sugėrovus jis gyveno apie savaitę, šie jį priėmė, nes jiems tai buvo paranku. Pasirodo, kad girtaujantys asmenys gerdavo „flakušas“ (burnos skalavimo skystį, odekoloną ir kt.), o atvykęs svečias jiems duodavo paskanauti degtinės bei alaus.

Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas vyro mirties priežasčiai nustatyti.

Moteriai, pavogusiai mobiliojo ryšio telefoną, gresia bauda nuo devyniasdešimt iki trijų šimtų eurų (Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 108 str.).

Iš lombardo pareigūnų paimtas mobiliojo ryšio telefonas bus perduotas mirusio vyro giminaičiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)