Th. May šokio judesiai tapo penu interneto pokštams, kai šią savaitę buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame politikė šoka drauge su vaikais iš Pietų Afrikos Respublikos mokyklos.

Socialiniuose tinkluose daugelis lygino jos judesius su televizijos laidos „Seinfeld“ personažės Elaine Benes šokio judesiais.

Tačiau panašu, kad Th. May toks negailestingas ir kruopštus jos šokio analizavimas neatbaidė nuo dar vieno bandymo. Be to, ji netgi išmėgino keletą naujų judesių.

Th. May prisijungė prie Kenijos skautų Jungtinių Tautų stovykloje Nairobyje, kur paskelbė iniciatyvos, skatinančios jaunus žmones kovoti su plastiko vartojimo sukeltu užterštumu, pradžią.

Atrodė, kad šokių tikėtis tikrai nereikia, tačiau vos Th. May drauge su Jungtinių Tautų aplinkosaugos reikalų vadovu Eriku Solheimu buvo palydėta iš pastato, ją pakvietė prisijungti prie skautų šokio.

Th. May dėl tokio iššūkio visiškai nesusidrovėjo ir mėgino atkartoti šokėjų judesius.

Vaizdo įraše matyti, kaip ji iš pradžių ištiesia savo rankas tarsi mėgindama pasiekti ant lentynos parduotuvėje sukrautus produktus, jos judesiai mechaniški. Tuomet premjerė mėgina įsisukti į šokio sūkurį ir perkelia svorį nuo vienos pusės ant kitos, o galiausiai ima suktis ir judinti pečius.

Šįkart nemažai žmonių ėmėsi ginti Th. May, o kiti nevengė jos kaltinti bandant nukreipti dėmesį nuo svarbesnių dalykų.

Šią savaitę tai jau antras kartas, kai politikė nustebina nerangiais savo šokių judesiais:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)