Pareiškėjui išėjus į lauką ir įsėdus į kieme stovėjusį automobilį (markės ir valst. Nr. neįsidėmėjo), kuriame sėdėjo vyriškis ir moteris, šie paprašė jo paskolint pinigų, o jam atsisakius, moteris pradėjo jį smaugti.

Tuomet nuvežė į mišką (vieta tikslinama), sumušė ir atėmė mobilaus ryšio telefoną, buto raktus ir, vyrą palikę miške, pasišalino.

Po dviejų valandų nukentėjusysis, grįžęs namo, rado atrakintą butą, kuriame pasigedo asmens tapatybės kortelės, apie 32 500 eurų ir 5 butelių degtinės. Materialinis nuostolis nustatinėjamas.

Penktadienio popietę pareigūnai pranešė, kad Klaipėdos apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, bendradarbiaudami su kitais padaliniais, labai operatyviai sulaikė net septynis įtariamuosius plėšimu, kurio metu ketvirtadienį vakare nukentėjo ir didelės pinigų sumos neteko 1941 m. gimęs klaipėdietis.

Dalis po plėšimo iš garbaus amžiaus nukentėjusiojo buto dingusių pinigų surasta. Sekmadienį bus kreipiamasi į teismą dėl kardomųjų priemonių paskyrimo įtariamiesiems.