Jau įvykusių vasaros žaidimų metu ištraukti šeši pretendentai – lygiai pusė iš dvylikos. Pati pirmoji – šiuo metu vaikelį auginanti Jurgita A. iš Tauragės raj. – prisipažino, kad net du vasaros sekmadieniai iš eilės jai buvo sėkmingi. „Vieną savaitę laimėjau 300 Eur, kitą tapau pretendente į dešimtmečio atlyginimą – 120 000 Eur”, – linksmai kalbėjo pirmoji kandidatė. Ji tvirtino pernelyg negalvojanti, ar laimės šią sumą, išlieka rami. „Juk svarbiausia – dalyvauti ir gerai praleisti laiką“, – kalbėjo jauna moteris.

Dar vienas iš pretendentų – Vytautas Vladas T. iš Vilniaus atvirai pasisakė tikintis, jog jis ir laimės dešimtmečio atlyginimą. „Aš taip jaučiu, kad atėjo mano eilė laimėti didelį prizą!” – teigė linksmai nusiteikęs ištikimas „Teleloto“ žaidėjas, bilietus perkantis nuo pat žaidimo pradžios.

Pretendentų sąraše – ir Kęstutis J. iš Vilniaus, ir Zita J. iš Šiaulių raj. Beje, Zita su vienu bilietu laimėjo dvigubą prizą – tapo ir pretendente į dešimtmečio atlyginimą, ir visureigio „Nissan Qashqai“ šeimininke.

Du pretendentai iš šešių ištrauktų kol kas į loteriją dar nesikreipė.

Rugsėjo 2 d. visi dvylika pretendentų susirinks „Teleloto“ studijoje ir iš jų bus išrinktas vienas laimėtojas, kuriam atiteks dešimtmečio atlyginimas – 120 000 Eur čekis.

Užsakymo nr.: PT_78625423