Paplūdimyje matyti meninės šviesų instaliacijos, sukuriančios paslaptingą atmosferą. Todėl geriau būk pasiruošęs pamiršti kuklumą ir tapti tuo, apie ką tik slapta pasvajodavai. Kaip DELFI jau sakė pagrindinis organizatorius Marius Lucka, čia gali būti kuo tik nori. Kas nutinka „Pudroje", lieka „Pudroje".

Paskelbęs apie savo pradžią 22 valandą, renginys pirmųjų dalyvių sulaukė visa valanda vėliau – jie pavyzdingai ruošėsi, blizgučiais dabinosi veidus „Zuikio darže", kur įsikūrė makiažo meistrės „Face poetry". Vidurnaktį prasiskinti kelią pro ekstravagantiškų kostiumų bei kaukių fiestą tapo iššūkiu. Ir tai – tik šventės įžanga.

Prieš akis laukia dar dvi naktys saldaus medaus mėnesio su intriguojančia programa, kurią organizatoriai vis dar kruopščiai slepia. Nepaisant to, kad festivalio planas nėra žinomas, dalyviai visiškai pasitiki organizatoriais ir masiškai plūsta į Nidą iš visos Lietuvos.

Tie, kurie pavėluotai susizgribo ieškoti vietos nakvynei, mielai renkasi miegoti net automobiliuose. Svarbiausia – patiems pajusti vakarėlio dvasią. Jau pirmąją naktį festivalio svečius ir ypatingai vieną laimingą damą aplankė staigmena – jos mylimasis iškilmingai ir užtikrintai prieš visą auditoriją paprašė būti jo žmona. Ši, žinoma, sutiko! Pora palydėta svečių džiaugsmo riksmais, plojimais ir švilpavimais – visi kartu šventė Meilę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)