Perpus sumažėjusį darbuotojų skaičių „Uber Lithuania“ įmonėje pastebėję skaitytojai sunerimo, ar tik ši pavėžėjimo paslaugų kompanija nesitraukia iš Lietuvos.

Rekvizitai.lt pateiktoje informacijoje išties matyti, kad nuo 2016 m. gegužės 10 d. dirbo 6 darbuotojai, o po šių metų gegužės 9 d. jų liko tik pusė – trys darbuotojai.

DELFI kreipėsi į „Uber“, ar gali būti pagrindo tokiems nuogąstavimams, tačiau kompanijos atstovai nuramino, kad iš Lietuvos tikrai nesitraukiama.

„Bendrovė šių metų pradžioje pertvarkė bendrovės veiklą Europos, Vidurio Rytų, Afrikos regionuose siekdama ilgalaikės kompanijos sėkmės. Tai reiškia, kad buvo centralizuota veikla regione, tačiau vietiniai partnerių pagalbos centrai nėra uždaromi ir toliau padeda ir tarnauja vietiniams partneriams-vairuotojams.

„Uber“ rūpi Lietuvos rinka ir kompanija toliau stengsis užtikrinti saugias ir nebrangias keliones Vilniuje. Tikimasi, kad „Uber“ verslas čia ir toliau augs. Be to, daug dėmesio skiriama Vilniuje veikiančiam „Uber“ inžinerijos centro padaliniui. Šis centras nenustoja augti ir nuolatos ieško naujų talentų, kurie galėtų prisijungti“, – komentavo „Uber“ atstovai.