„Eurovizijoje“ Lietuvai atstovavusi Ieva į Lisaboną keliavo kartu su operatoriumi, kuris fiksavo kiekvieną jos žingsnį. Ne kartą Ieva juokėsi, kad dažnai pamiršdavo nusisegti mikrofoną, todėl nė nenutuokia, kokie žodžiai ir kokios akimirkos nugulė vaizdo archyve, tačiau akies krašteliu į visa tai ji leis pažiūrėti ir gerbėjams.

„Iš tiesų viskas turėjo būti visiškai kitaip. Lisabonoje turėjome laisvą dieną ir išvykome prie jūros, ten nufilmavome daug labai gražių vaizdų ir galvojome, kad juos visus sudėsime į naujos dainos vaizdo klipą, tačiau Laurynas dvi savaites filmavo visus eurovizinius užkulisius, visko buvo tiek daug ir tokių gražių emocijų, kad viskas kažkaip gražiai susidėjo į vaizdo klipą“, – pasakojo Ieva.

Naujoje dainoje I. Zasimauskaitė pasakoja apie žmones, kuriuos visą dieną supa daugybė vaizdų ir žmonių, tačiau kartais jiems reikia nuo visko pasislėpti. „Kartais norisi pabūti vienai. Vieni tą ramybę randa būdami su artimu žmogumi, kiti nuo visko slepiasi miške, treti eina pasikalbėti pas Dievą, visi kartais kažkur pasislepia nuo supančio pasaulio. Ši daina ir yra apie tai, kad jei labai sunku, reikia rasti savo vietą, kur galėtum nuo visko pasislėpti ir gyventi toliau“, – apibūdino I. Zasimauskaitė.

O kur nuo viso pasaulio slepiasi Ieva? „Anksčiau slėpdavausi klubuose ir vakarėliuose, o dabar kartais pakanka namų, bet kartais labai norisi į mišką“, – juokiasi dainininkė.

Beje, šią dainą, kaip ir eurovizinę, sukūrė Vytautas Bikus, tačiau pati Ieva prisidėjo prie melodijos kūrimo.

Eurovizinės Ievos kelionės akimirkos nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)