Nusikaltimu įtartas 1976 m. gimęs vyras.

Įtariamojo ieškojo gausios policijos pareigūnų pajėgos ir 13.40 val. neblaivus (1,51 prom.) įtariamasis sulaikytas Klaipėdoje, Taikos pr., greta prekybos centro, asocialių asmenų kompanijoje. Sulaikomas nesipriešino.

Šis asmuo praeityje jau teistas už nužudymą.

Anot Klaipėdos apskrities VPK viršininko Alfonso Motuzo, bendruoju pagalbos telefonu paskambinę kaimynai pranešė, kad laiptinė pilna kraujo.

Įtariama, kad skerdynes surengė sužeistojo vyro sūnus.

„Bute buvo girtaujama, kai baigėsi alkoholis, vyras tapo nepageidaujamas. Pirma buvo užpulta ir nužudyta moteris, po to - vyras“, – sakė A. Motuza.

Dėl to, kad buvo varomas iš namų, vyras nužudė pamotę ir pasikėsino į tėvo gyvybę.

Pareigūnai atskleidė, kad įtariamasis Milanas Tarasevičius, pernai rugsėjį paleistas į laisvę (buvo nuteistas 11 metų už pažįstamo nužudymą) kurį laiką gyveno pas seserį. Bet niekur nedirbęs ir nuolat girtavęs vyras tapo nepageidaujamu, tad sesuo jį išprašė. Jis tapo asmeniu be nuolatinės gyvenamosios vietos.

M. Tarasevičius lankydavosi savo tėvo bute bendrabutyje. Čia, dviejų kambarių bute, viename kambaryje gyveno tėvas, kitame - buvusi tėvo sugyventinė (kartu pragyveno apie 20 metų) su dabartiniu savo draugu.

Pirminiais duomenimis, jie visi kartu gėrė. Pasibaigus alkoholiui, moteris „posūnį“ ėmė varyti lauk, šis supyko ir penkis kartus smogė jai peiliu. Peiliu smogė ir tėvui į krutinę.

M. Tarasevičius teistas už tai, kad girtaudamas jis nužudė draugą, kurio kūną suvyniojo į antklodę ir paslėpė lovoje. Po to pasinaudojo nužudytojo kortele.