„Nuomojasi čia žmonės, švenčia. Savaitgalį irgi buvo. Apie nelaimę sužinojau, kai atvažiavo tarnybos. Iš pradžių jo ieškojo čia pat prie pirties tvenkinyje. Išnaršė visą. Mažai ką žinau, tik kad rado toliau, ten ir vyksta tyrimas“, – sakė pirtelę nuomojantis vyras.

„Kiek man žinoma, jis buvo svečiuose, kai įvyko nelaimė. Žuvo 1978 metais gimęs pareigūnas. Užjaučiame artimuosius ir rūpinamės laidotuvėmis“, – sakė Klaipėdos policijos atstovė Andromeda Grauslienė.

Ne tarnybos metu pirtyje vakarojusio Klaipėdos apskr. VPK Operatyvaus valdymo skyriaus vyriausiojo postinio pasigedo šeštadienį apie vidurnaktį. Jis ketino vykti į namus, tačiau atvykusi jo parsivežti sutuoktinė vyro nerado. Iš pradžių narai išnaršė prie pirties esantį tvenkinį, tačiau žmogaus nerado.

Sekmadienio rytą paieška buvo atnaujinta, paieškos grupę sudomino kiek atokiau nuo sodybos esantis brūzgynais užžėlęs tvenkinys, kuris pažymėtas, kaip priešgaisrinis vandens telkinys.

„Nežinau, kaip jis ten pateko, prieiti gana sudėtinga, aplinkui brūzgynai“, – DELFI sakė Klaipėdos ugniagesių pamainos vadovas.

Tvenkinys yra jau Kiškėnų kaimo teritorijoje. Kaip DELFI sakė pirtelę nuomojantis vyras, ties poilsio vieta Rimkai ribojasi su Kiškėnais, o tvenkinys - ant abiejų vietovių ribos.

Čia pirmadienį jau buvo uždegtos žvakės pareigūno atminimui.

Pranešama, kad pareigūno darbo stažas – 21 metai ir 8 mėnesiai. Tikslios jo žūties aplinkybės paaiškės atlikus tyrimą.