Nuo pat pradžių „Kenoloto“ žaidžiantis prieniškis jau yra laimėjęs ir 2400 Lt, ir 800 Lt, taip pat ne kartą džiaugėsi smulkesniais laimėjimais jau euro valiuta. „Esu ištikimas šiam žaidimui. Nerūkau, geriau tuos pinigus skiriu bilietams“, – šypsojosi vyras.

Šįkart apie nemenką laimėjimą – 10 000 Eur – jis sužinojo sirgdamas gripu. „Patikrinau bilietą internetu, sureagavau normaliai, štai, pasveikau ir atvykau į loterijos atstovybę“, – pasakojo laimėtojas. Vyras visada žaidžia su tais pačiais skaičių deriniais. „Pastaruosius du metus žaidžiau su tuo pačiu skaičių deriniu, na, gal esu pakeitęs vieną ar du skaičių per tą laiką. Taip bandau save – kiek ištversiu žaisdamas vienodais skaičiais“, – juokėsi laimėtojas. Beje, jis teigė, kad šis derinys nėra jam asmeniškai aktualus – tai tiesiog patinkantys skaičiai.

Pasiteiravus, kam vyras skirs laimėjimą, jis sakė, kad greičiausiai juos padalins visiems po lygiai. „Artėja dukros gimtadienis, taip pat neseniai sulaukėme anūko gimimo. Kažkiek, žinoma, ir sau su žmona pasiliksime, nors mes ir taip sau leidžiame ir į keliones išvykti, ir į koncertus nueiti“, – atviravo laimėtojas.

Užsakymo nr.: PT_77871473