Pastaruosius kelerius metus kardinaliai keitėsi ir jos išvaizda. Ji atsikratė papildomų kilogramų, pasirinko jaunatvišką stilių ir atsikratė jai įprastų plačių suknelių, rašoma news.rambler.ru. Renginiuose ir koncertuose legendinę atlikėją galima išvysti pasiruošusią ir mini sijonu ar itin trumpa suknele.
69-ąjį gimtadienį neseniai atšventusi artistė pozuodama su savo scenos kolegomis atrodė itin žaviai. Socialiniame tinkle „Instagram“ pasirodžius nuotraukoms iš jo artimo draugo ir scenos kolegos Igorio Guliajevo gimtadienio, gerbėjai negailėjo komplimentų ir klausė, kas padeda išlaikyti tokią puikią išvaizdą, net jei ir streikuoja sveikata.
DELFI primena, kad dar neseniai net ir savo tikrąjį amžių besistengusi nuslėpti atlikėja socialinio tinklo paskyroje išpublikavo nuotrauką, kurioje ji yra po pirties, tačiau ją sekantys gerbėjai nepagailėjo ne tik komplimentų. Sekėjai rašė, jog žvaigždė neturėtų publikuoti nuotraukų, kuriose neatrodo puikiai. Daugelis stebėjosi, kaip paseno jų mėgstama atlikėja, rašoma vesti.ru.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)