Vakar „Panoramos“ laidą išvydę žiūrovai turėjo nustebti, kad U. Galadauskaitės plaukai – vos siekia pečius. Ilgą laiką juos puoselėjusi žurnalistė plaukus patrumpino spontaniškai ir neslepia, kad sulaukė daug dėmesio.

„Kažkaip visiems labai įdomu tai, nes aš visą gyvenimą sakiau, kad plaukų nekirpsiu bent iki 40-ies metų. Tačiau vakar, eidama į kirpyklą, pagalvojau, kad pasikirpsiu ne tik galiukus“, - DELFI sakė ji.

Pasirodo, kad šiam žingsniui žurnalistę pastūmėjo ir neseniai skaitytas straipsnis grožio tema, kurio pagrindinė mintis buvo plaukus kirpti pagal mėnulio fazes.

„Kai kilo ši mintis pagalvojau, kad verta pasidomėti, koks dabar mėnulis. Paaiškėjo, kad vakar buvo jaunatis, o tai – geriausias metas kirpti plaukus“, - džiaugėsi ji.

Nepaisant to, svarbų žodį šiuose pokyčiuose tarė ir Ugnės kirpėja Asta, kuri, išgirdusi klientės idėją, su jauduliu sušuko: „Kerpam!“. „Sfinkso“ salono plaukų stilistė taip pat pasirūpino, kad ji nepersigalvotų ir plaukus nurėžė dar prieš jų dažymą.

„Kol kas man labai patinka, nes visą gyvenimą turėjau tik ilgus plaukus. Kadangi niekam nesakiau, kad juos žadu kirpti, draugas mano naują šukuoseną pamatė tik per „Panoramą“, - DELFI pasakojo U. Galadauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)