„Lidl“ toks pat daiktas kainuoja Vokietijoje 90 Eur, Lietuvoje – 111 Eur“, – konstatavo vyras.

Pasak Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovės V. Lebedevos, kainos „Lidl“ parduotuvėse yra nustatomos atsižvelgiant į tos valstybės mokestinę bei konkurencinę aplinką.

„Nors kai kurių prekių kainos gali skirtis, dedame visas pastangas, kad bendras būtiniausių pirkinių krepšelis, įsigytas mūsų parduotuvėse, šalies kontekste išsiskirtų patraukliausia kaina.

Tad tikslingiausia būtų lyginti tų pačių prekių kainas Lietuvos prekybos tinkluose. Kainų skirtumus gali lemti ir prekybos platforma: Lietuvoje „Lidl“ prekiauja tik parduotuvėse, tačiau Vokietijoje veikia ir „Lidl“ elektroninė parduotuvė“, – komentavo ji.

DELFI jau ne pirmą kartą rašo apie šalies gyventojų pasipiktinimą keliančius „Lidl“ kainų skirtumus Lietuvoje ir užsienyje. Gyventojai anksčiau buvo pastebėję skirtingas kainas elektrinės vėjapjovės, striukės ir menininko dažų lagamino.

Pastebėjote dar kainų skirtumų ir norite pasidalinti savo nuomone? Rašykite ir siųskite el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (160)