Ateities g. vienas po kito buvo sustabdyti vairuotojo pažymėjimo neturintys jaunuoliai. Pirmasis pareigūnų dėmesio sulaukė baudas kaip gėles skinantis vaikinas. Jautriajam pažeidėjui nepatiko nei pareigūnų, nei žurnalistų dėmesys, dėl to jis labai susinervino.

„Volvo“ automobilio vairuotojui teko perduoti transporto priemonės vairą draugui. Pačiam buvo paskirta bauda už vairavimą, nes yra atimta teisė vairuoti transporto priemones (bauda nuo keturių šimtų penkiasdešimt iki septynių šimtų eurų).

Po kelių minučių su tokia pačia problema pakliuvo dar vienas jaunuolis. „Audi“ vairuotojas buvo atviras – prarado vairuotojo pažymėjimą per alkoholį. Pasirodo, kad jaunas vyras seniau buvo sustabdytas policijos ir į alkoholio matuoklį įpūtė virš 2 promilių.

Pasak jaunuolio, jis kaip tik laikosi teoriją, tačiau noras vairuoti automobilį nugalėjo norą turėti tam teisę.

Greičio mėgėjas bei išsigandę romai

Vidurnaktį prie greičio mėgėjų prisijungė dar vienas vairuotojas. Pasirodo, kad vyriškis „Audi“ automobiliu važiavo 100 km/val. greičiu, nors Ozo g. galima važiuoti 60 km/val. Vyriškiui reikės susimokėti baudą už padarytą nusižengimą.

Reidui persikėlus į Drujos g. buvo sustabdytas BMW automobilis, viduje sėdėjo du romų tautybės vyriškiai. Pasirodo, kad vairuotojas neturi teisės vairuoti. Išsigandę vyrai buvo išlaipinti iš mašinos, o jų automobilyje buvo padaryta detali apžiūra tam, kad būtų patikrinta, ar nėra narkotinių medžiagų. Nors jų rasta nebuvo, vyriškis buvo nubaustas už vairavimą be teisių.

Pareigūnų dėmesio sulaukė ir motociklininkų būrys, reido vietoje sustojo apie 7 vairuotojus. Tikrinant nuo pirmojo iki paskutiniojo, jaunuoliams tai pasirodė linksma ir jie pradėjo fotografuotis. Priėjus paskutinį vairuotoją paaiškėjo, kad aštuoniolikmetis negali vairuoti tokio pajėgaus motociklo, tik tada šypsenos iš jaunuolių veidų dingo.

Jaunuolis gailėjosi, kad taip atsitiko, bei susitaikė su gauta bauda. Jam teks susimokėti 300 eurų.

Tinklelis ant BMW langų

Apie 2 val. pareigūnai sustabdė BMW automobilį patikrinimui. Paaiškėjo, kad ant priekinių šoninių langų jaunas vairuotojas yra užsidėjęs tinklelius. Šis pažeidėjas atsipirko 15 eurų bauda.

Taip pat dvi moterys įpūtė po 0,11, tačiau tai yra leistinas girtumas ir vairuotojos baudų išvengė.