Sekmadienį 20.47 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus rajone, Lavoriškių seniūnijoje, Mostiškių kaime esančioje Naujojioje gatvėje atvira liepsna dega medinis dviejų aukštų namas.

Į įvykio vietą operatyviai išsiųstos gausios priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Mažiau nei po valandos, 21.39 val. pranešta apie gaisrą Kaune, Linkuvos gatvėje. Pranešėjas nurodė, kad atvira liepsna dega gyvenamasis namas.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno APGV priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai.

23.23 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kaišiadorių r., Žaslių sen., Eiriogalos k. atvira liepsna dega gyvenamasis namas, viduje galimai yra žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno APGV Kaišiadorių priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Vos po vidurnakčio ugniagesiai pranešė, kad šiame gaisre žuvo moteris.