Naujienų agentūra AP penktadienį susipažino su žinutėmis, kurias iš savo darbdavių gavo keli Permės regione dirbantys asmenys. Jie buvo raginami atlikti savo pilietinę pareigą ir pranešti, kur ir kada jie balsavo. Vienoje žinutėje buvo sakoma, kad ši informacija bus nusiųsta vadovybei.

Vienas Permės regiono administracijos darbuotojas sakė, kad panašias žinutes gavo regiono švietimo, sporto ir administracijos institucijų darbuotojai. Jis nenorėjo atskleisti savo tapatybės, nes būgštavo, kad viešai prabilęs apie spaudimą dalyvauti rinkimuose, jis gali sulaukti neigiamų pasekmių iš savo darbdavio.

Niekam neabejojant, kad sekmadienio rinkimai dabartiniam Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui užtikrins dar vieną kadenciją Kremliuje, pagrindinis šalies pareigūnų siekis dabar yra įtikinti šalies gyventojus ateiti balsuoti rinkimuose.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)