Moteris, kuriai apie 70 metų, yra sunkios būklės, jos gyvybei gresia pavojus. Nukentėjusioji nugabenta į ligoninę. Išsamesnių šio incidento detalių nepateikiama.

Anksčiau pirmadienį Ostino policija pranešė apie kitą sprogimą, per kurį žuvo 17 metų vaikinas ir buvo sužeista maždaug 40 metų moteris. Kaip pareiškė miesto policijos viršininkas Brianas Manley`is, tada sprogo paketas, kuris buvo rastas prie gyvenamojo namo. Policijos vadovas patikslino, kad incidentas tiriamas kaip nužudymas, o jį aiškintis padeda FTB darbuotojai. Pasak jo, naujausiais duomenimis, siunta nebuvo pristatyta paštu ar kurjerių tarnybos.

Kaip pažymėjo B. Manley`is, kovo 2 d. Ostine įvyko „labai panašus incidentas“. Tada taip pat sprogo rytą prie namo paliktas paketas, žuvo vyras. „Mes manome, kad šie du incidentai yra susiję“, - pareiškė pareigūnas. Jis rekomendavo miesto gyventojams neatidaryti įtartinų siuntų.

Anot B. Manley`io, paketus palikusio asmens motyvai kol kas nežinomi. Jis neatmetė, jog nusikaltimai gali būti susiję su rasine neapykanta, kadangi abu žuvusieji buvo afroamerikiečiai.