Šiandien „Misija: vestuvės“ žiūrovai išgirdo dar dviejų būsimų nuotakų istorijas. Darželio auklėtoja dirbanti Dominyka pasakojo apie dar vaikystėje prarastą dalį klausos ir norą sukurti šeimą su mylimuoju, o prieš vestuves troško pasikoreguoti kreivą nosies pertvarą ir atsikratyti veido raudonio, skelbiama pranešime spaudai.

Tuo tarpu televizijos žiūrovams jau puikiai pažįstama populiariausio vasaros realybės šou „2 Barai“ išgarsėjusio Juozo sužadėtinė Darija atskleidė dar visai neseniai išgyvenusi juodą laikotarpį. Jauna moteris dėl patirtų patyčių ir atsiradusių kompleksų paniro į depresiją, kuri privedė prie minčių apie savižudybę.

Tačiau iš naujo pažvelgti į gyvenimą ir nusišypsoti ją privertė meilė Juozui, kuris merginai pasipiršo tiesioginiame eteryje. Pora buvo trumpam išsiskyrusi, tačiau vėl susitaikiusi jau planuoja vestuves. Žengdama prie altoriaus Darija nori atrodyti tobulai, todėl visuomet svajojo sumažinti klubų apimtis, pasiaurinti skruostus, atsikratyti veido odą darkančių aknės spuogų.

Restorane „Floros simfonija“ įveikusios restorano savininko Henriko Tautkaus užduotį – vestuvių šventės patiekalų pasirinkimą, merginos išgirdo ir komisijos verdiktą. Savo balą dalyvėms atidavė ne tik patiekalus ragavę ir vertinę populiaraus TV3 serialo „Bruto ir Neto 3“ aktoriai, bet ir grožio profesionalų komisija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)