Reperė Siya, vaidinusi seriale „Sisterhood of Hip Hop“ („Hiphopo seserija“), pirmadienį parašė policijai skundą, kuriame tvirtina, kad Mel B praėjusį šeštadienį siuntė jai žinutes, kuriose jai grasino, jeigu ji liudys prieš Mel B, teigia teisėsaugos šaltiniai.

Tmz.com šaltiniai tvirtina, kad Siya parodė policijai šias žinutes ir pareigūnai nusprendė pradėti bylą dėl liudytojo bauginimo.

Pasak tmz.com, Siya ketino prieštarauti Mel B ir liudyti, kad S. Belafonte`as niekada nesmurtavo prieš savo žmoną. Siya teigia, kad buvo artima tiek Mel B, tiek S. Belafonte`o draugė.

Su Mel B susiję šaltiniai tai neigia ir sako, kad Mel B su Siya buvo susitikusi tik pora kartų.

Maža to, Siya ketino užginčyti ne tik Mel B pareiškimus dėl smurto, bet ir buvo pasirengusi liudyti, kad Mel B vartojo narkotikus. Ji taip pat ketino liudyti apie intymius Mel B, S. Belafonte`o ir jų auklės Lorraine Gilles santykius. Siya tikina, kad būtent Mel B buvo sekso trise iniciatorė.

Su Mel B susiję šaltiniai Siyos pareiškimus dėl bauginimo vadina nesąmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją