Kaip DELFI rašė skaitytoja, ją sudomino „Rimi“ skelbta akcija iki rugpjūčio 28 d. įsigyti lašišos už 5,99 Eur/kg. Tačiau, kai nuvyko į „Nordikoje“ esančią parduotuvę, pigesnės žuvies neberado.

„Ten jau lašiša kainavo beveik 10 Eur/kg. Pardavėjai papriekaištavau, kodėl tada skelbiate apie nuolaidas, o vis tiek parduodate kone dvigubai brangiau. Ji atsakė, kad lašišos gavo 200 kg ir iškart buvo nupirkta“, – skundėsi ji.

Pirkėja taip pat pastebėjo, kad nors akcija galiojo kurį laiką, tačiau už pigesnę kainą lašišos taip ir nebebuvo. Pasak jos, grįžusi namo į vėl matė tą pačią reklamą apie akcijas šiai žuvies rūšiai, bet jai tai daugiau priminė rinkodaros žaidimus. Nors ir nerasi norimos prekės – vis tiek ką nors įsigysi.

„Rimi“ atstovė spaudai Giedrė Bielskytė apgailestavo dėl klientės apmaudo ir nurodė, kad lašiša buvo labai paklausi ir kai kuriose parduotuvėse išgraibstyta anksčiau nei baigėsi akcija.

„Deja, prekė buvo labai paklausi, tad kai kuriose „Rimi“ parduotuvėse ji buvo išpirkta anksčiau nei buvo suplanuota akcijos pabaiga. Atsiprašome pirkėjos, kad nerado savo parduotuvėje norimos prekės.“ – teigė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)