Vilniaus senamiestyje DELFI sutikta Gina mėgavosi arbatos puodeliu ir po apsiniaukusio pusdienio pagaliau iš už debesų išlindusia saule. Ji kaip tik ketino eiti susipažinti su Vilniumi.

Pirmą kartą čia viešinti aktorė neslėpė smalsumo pažinti naują miestą: „Šiandien matavomės drabužius, bandėmes šukuoseną bei vizažą, tačiau dabar turiu laisvo laiko, eisiu pasivaikščioti – noriu pajusti atmosferą“.

Didžiosios Britanijos kilusi 53-ejų Gina aktorystės duonos paragavo dar pradinėse klasėse. Vėliau, paauglystėje, visas vasaras leido jaunųjų teatralų stovyklose, o 1988 metais, būdama 24-erių, jau džiaugėsi pirmu rimtu pasiūlymu.

Beveik tris dešimtmečius aplink pasaulį keliaujanti ir vaidinanti G. McKee pokalbio metu nedrįso įvardyti tos pasaulio vietos, kuri ją labiausiai žavi. „Na, tai toks dalykas... Mes daug keliaujame, bet nebūtinai visuomet turime galimybę pažinti tą vietą, kurioje esame. Nors būna, kad pagal grafiką mes turime net savaitę naujos vietos pažinimui. Sunku kažką išskirti, juolab, kad įspūdį apie vieną ar kitą šalį dažnai susidarau pažinusi žmones, su kuriais dirbu“, – nusišypsojo nuo atsakymo išsisukdama aktorė.

Vis dėlto, kiek vėliau ji įvardijo, kad itin įdomios patirties ji pasisėmė dirbdama Mumbajuje, Indijoje. „Šią vietą išskirčiau turbūt dėl to, kad tai labai kitokia vieta, palyginus su likusiu pasauliu“, – savo atsakymą pagrindė pašnekovė.

Pasidomėjus, kaip ji vertina komandą, su kuria dirba čia, Lietuvoje, ji šyptelėjo: „Labai malonūs ir kupini entuziazmo“. Beje, daugiau atvirauti apie filmą, kuris filmuojamas Lietuvoje, moteris nepanoro pridurdama, kad, remiantis sutartimi, ji detales turi laikyti paslaptyje.

Tiesa, DELFI žiniomis, G. McKee filmuojasi filme apie ateitį, kuriame bus parodyta ne praeiti dvelkianti, o moderni, šiuolaikiška ir į ateitį besistiebianti Lietuva.

„Tai istorija apie žmogų, kuris kovoja su daugybe problemų. Šeima, žmona, vaikai – daugybė jo gyvenimo detalių. Jis kovoja bandydamas viską sukontroliuoti, atrasti raktą“, – paslaptingai būsimą filmą apibūdino moteris.

Dramose „Prarastas princas“ (angl. „Lost prince“) bei „Noting Hilas“ (angl. („Notting Hillas“), juodojo humoro komedijoje „In The Loop“, trileryje „Taj Mahal“ bei daugybėje kitų filmų bei serialų įsiamžinusi aktorė tikino neturinti vieno mėgiamiausio žanro. „Man patinka išbandyti įvairius žanrus bei galimybes. Kai kurios sritys man tampa iššūkiu, turiu pasistiebti ir tai mane užveda“, – nusijuokė G. McKee.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją