Buvome susituokę du mėnesius. Jaučiau, kad kažkas pasikeitė... Ir vieną naktį paėmusi jo telefoną radau tokio turinio žinutės: „Iki, zuikuti, pasiilgau tavęs...“ ir t.t. Prisimenu, kaip griuvo pasaulis... Mano svajonės, meilė, priesaika... Viskas buvo tik žaidimas. 30 metų vyras žaidė, kad nori šeimos, o kodėl – neįsivaizduoju... Jis, pasirodo, kol ariau Didžiojoje Britanijoje po 12 val. per parą, susirado kitą ir beveik metus susitikinėjo!

Paklaustas apie tai jis man atsakė, kad visi turi tokias drauges. Ir jis neketina su ja nutraukti santykių.

Skambinau jai... Ji turi vyrą ir du vaikus. Pasakė, kad jis pats rašo ir skambina... Kad mano šeima – ne jos problemos.

Įvyko skaudžios skyrybos. Daug purvo. Nenorėjau gyventi... Skaudu buvo tik man – jis kaskart atrodė laimingesnis... Tai buvo sunki psichologinė trauma. Lankiau psichologus, psichiatrus, pasipylė ligos... Nejaučiau neapykantos, galvodavau, kad pati kalta ir vis laukiau ryto, kai atsibusiu, o tai, kas vyko, bus tik sapnas. Ieškojau atsakymų, bet jų taip ir neradau. Matyt, ne tas pasakas vaikystėje man skaitė tėvai... Daugiau niekada jo nemačiau. Dievas bus jam teisėjas.

Praėjo metai...

O ką aš? Aš eisiu pabučiuoti mylimos dukrytės ir jos tėvelio. Ši istorija turi laimingą pabaigą!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Klausiame porų – ar tikrinate vienas kito telefonus ar kompiuterius? Ar yra buvę atveju, kai jus nustebino partnerio gauta žinutė ar laiškas? Galbūt galite pasidalyti patarimais, kaip suprasti, kad partneris neištikimas? O gal manote, kad ne apie partnerio neištikimybę reikia galvoti ir intriguojančių žinučių ar laiškų nesureikšminate?

Išdrįskite pasidalinti savo patirtimi – tai galite padaryti ir anonimiškai. Laukiame Jūsų patirčių ir istorijų el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Žinutė“ – už atvirumą trims Jūsų padovanosime po Justino Kisieliausko knygą „Meilė etc.“ Daugiau apie konkursą galite sužinoti čia.