Komandos intensyviai ruošiasi naujam F-1 lenktynių sezonui ir pirmiems žiemos bandymams Barselonoje, kurie prasidės vasario 27-ą dieną. Kartu ekipos, tarsi, pradėjo tarpusavio žaidimą „kas pirmas parodys naują automobilį“.

Pirmą tikrą prezentaciją vasario 21-ą dieną surengs „Renault“ komanda. Diena ankščiau būsimą automobilį žadėjo pademonstruoti „Sauber“ ekipa. Tačiau visus pranoko „Williams“, kurie automobilio modelio FW40 kompiuterinį vaizdo klipą publikavo jau penktadienio rytą.

Jau galima įvertinti, kaip pasikeitė automobilio išvaizda ėmus taikyti naują F-1 techninį reglamentą.

Keičiant taisykles buvo siekiama dviejų pagrindinių tikslų: automobiliai turi būti greitesni trasose 5 sek. (tai turi būti pasiekta praplatinus padangas ir sumažinus aerodinamikos apribojimus), o jų išvaizda turi būti „kieta ir agresyvi“.

Stebint „Williams“ automobilio nuotrauką ir vaizdo siužetą, galima bandyti suprasti, ar tikrai buvo pasiektas antras tikslas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)