Kaip gi angelai materializuojasi ant podiumo? Matyt, dėvėdami asimetrišką, rauktą baltą šifono suknelę, dengiančią baltas medvilnines kelnes. Arba juodą medvilninį kostiumą su iškirpte nugaroje, išsiuvinėtą karoliukais ir juodais blizgučiais. Arba, kaip Karolina Kurkova, dėvinti asimetrišką tuniką su plačiomis atlaso rankovėmis virš rankomis dažytų "vandenženklių" kelnių.

Nors eksperimentavimas yra esminis aukštosios mados elementas, kai kurios Makdonaldo idėjos atrodė tokios griozdiškos, kad nenuostabu, jog jo vargšės būtybės leidosi ant žemės. Kai kurios netgi krito su bumbtelėjimu. Kai kurios netgi buvo su sutvarstytomis galvomis, kaip atminimais apie jų sunkų nusileidimą.

Nors pristatyme buvo keletas stiprių, ryškių siluetų – ypač puošti ir sluoksniuoti švarkai – tačiau didžioji Makdonaldo kolekcijos dalis yra skirta ne paprastiems mirtingiesiems, o dangiškoms būtybėms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją