Labiausiai jūsų ženklo atstovams šį mėnesį seksis tie darbai, kurie jums patiems yra įdomūs, kuriuose galite tobulėti ir išmokti kažką visiškai naujo. Finansus šiuo metu taupykite būsimai kelionei, savo atostogoms.

Vasaris. Labai sėkmingas laikas, kai pagaliau galite imtis labai svarbių karjeros pokyčių. Šiuo metu derėkitės dėl naujų galimybių esamame darbe, o norintys jį keisti, lengviau rasite įdomų darbo pasiūlymą. Tiesa, Saulės tranzito Vandenio ženklo įtakoje, reaguoti reikės labai greitai ir susirinkti daugiau būtinos informacijos, kad neprašautumėte pro šalį.

Kovas. Ieškojimų mėnuo. Kas ieškos papildomų finansinių, kas – karjeros augimo galimybių, o kas – pagrindinio geriau apmokamo darbo. Tai laikotarpis, kada turite apsispręsti išsikelti toli siekiančius tikslus, tačiau ryžtingoms permainoms darbe laikas palankesnis bus vėliau. Šiuo metu palanku daugiau laiko skirti mėgstamam hobiui, kai kam tai galės tapti ir būsima individualia veikla.

Balandis. Šis mėnuo jums tinka galimybių praplėtimui, profesinių žinių gilinimui, bendraminčių paieškai, informacijos rinkimui ir apmąstymui. Stenkitės darbuose lanksčiai reaguoti į situacijas, nesivelti į konfliktus. Keliuose neviršykite greičio, kad nereikėtų mokėti baudų. Finansus gausintų netikėtos verslo idėjos.

Gegužė. Darbuose intensyvus laikas, kai daugės įpareigojimų. Šį mėnesį kaupkite jėgas būsimam naujam startui. Ypač tai aktualu besidairantiems įdomesnių darbų. Šiuo metu jums palanku pirkti nekilnojamą turtą, eiti į naujo darbo pokalbius.

Birželis. Jūsų žvaigždžių palankumo laikas. Vieniems seksis naujo darbo paieškos, kai kuriems kitiems kils gerų verslo idėjų. Šiuo metu seksis atskleisti geriausias savo puses, lengviau rasite reikalingą informaciją, seksis užmegzti dalykinius ryšius.Pasinaudokite žvaigždžių palankumu ir imkitės svarbių sprendimų įgyvendinimo.

Liepa – mėnuo, kai norėsis stabilumo. Šiuo metu sektųsi norintiems kurti šeimyninį verslą, užsiimti statybų ir remonto veikla. Finansai gausėtų lėčiau, nebent imtumėtės papildomų darbų.

Rugpjūtis. Baltojo Mėnulio tranzito jūsų ženklu įtakoje, mėnuo palankus norintiems rasti papildomų darbų. Lengviau seksis to ieškantiems paslaugų ir aptarnavimo bei tarpininkavimo srityse. Šį mėnesį galite lengviau rasti ir netikėtų papildomų finansinių šaltinių.

Rugsėjis. Mėnuo palankus jums komandiruotėms ir kelionėms. O auginantiems mažuosius pasitelkus artimųjų pagalbą, palankesnis laikas ieškotis darbo nepilnai dienai. Sėkmingesnės paieškos papildomų darbų finansų, IT ir prekybos srityse. Galimos ir dažnos smulkios išlaidos, tad pirkinius geriau planuokite.

Spalis. Mėnuo ypač palankus siekiantiems kilimo karjeros laiptais. Raskite laiko ir diplomatinių būdų argumentuotai išsakyti savo lūkesčius. Kai kuriems lengviau sektųsi rasti darbą nekilnojamo turto ir turizmo srityje. Šiuo metu galite lengviau atrasti naujų verslo galimybių, naujų finansinių šaltinių.

Lapkritis. Kontrastingas laikas, kai reiktų ruoštis svarbioms permainoms. Kai kuriems labai norėtųsi išbandyti save naujoje veikloje. Kiti žvalgysis naujų geresnių pasiūlymų. Šį mėnesį būkite darbuose atidesni, kad išvengtumėte apmaudžių klaidų, o kilus nesutarimams svarbu netrenkti durimis, kol dar nekilo naujų įdėjų, ar kol nesusiradote naujos veiklos.

Gruodis. Puikus laikas norintiems permainų darbe. Atkreipkite dėmesį į naujas atsiradusias galimybes ir paskubėkite jomis pasinaudoti. Šiuo metu galimos ir papildomos pajamos, kaip ir nemažai prieššventinių išlaidų. Kai kuriems bus verta pasvarstyti, ar laukti darbe žadėtos premijos ar ryžtingai priimti gerą darbo pasiūlymą. Svarbu bus atminti, kad progos pasitaiko, bet nesikartoja.

Tai – bendros tendencijos, kurias reiktų derinti su asmeninio horoskopo rodikliais.

Gerų ateinančių metų jums linki astrologė Lolita Žukienė.
Lolita Žukienė