Taip pat bus sukurta virš 400 kvadratinių metrų ploto universali treniruočių erdvė, kurioje vyks sporto akademijos „Get Fit“ funkcinės treniruotės.

2017 metais šalia komplekso bus įrengtos ir penkios papildomos atviros paplūdimio tinklinio aikštelės.

Tai – pirmasis per 26 Nepriklausomybės metus Lietuvoje iškilsiantis tokio tipo centras, kuris atitinka aukščiausius tarptautinius standartus. Šis sporto centras bus pastatytas per mažiau nei 7 mėnesius.

„Net nesitikėjau, kad tokio lygio projektą mums pavyks padaryti, – prisipažino DELFI direktorius Vytautas Benokraitis. – Galvoju, kad visai sporto bendruomenei čia bus puiki vieta, kurioje galės augti naujos kartos profesionalai, o visą tai mes galėsime stebėti ir DELFI TV kanale.“

„Visi sako, kad Lietuva – krepšinio šalis, bet mes turime gabių žmonių ir kitose sporto šakose“, – pridėjo sporto centro vadovė Ieva Šemberienė.

DELFI sporto bazėje įsikurti ketina neseniai badmintono mokyklą atidaręs geriausias šalies badmintonininkas Kęstutis Navickas, taip pat joje treniruotes rengs ir paplūdimio tinklininkių pora Monika Povilaitytė ir Karolė Virbickaitė.

Metų pabaigoje Vilniuje duris lankytojams atversiantis DELFI sporto centras jau kviečia teikti paraiškas metinei narystei įsigyti. Badmintono, teniso, paplūdimio teniso ir paplūdimio tinklinio gerbėjus subursiantis moderniausias šalyje sporto centras žiemos sezoną pradės iškart po Naujųjų, tačiau pirmieji sportininkai jo slenkstį peržengs dar gruodžio viduryje.

Pasirašius sutartį visam žiemos sezonui, lauko teniso aikštelės nuomos valanda kainuos nuo 14 iki 25 eurų, badmintono – nuo 8 iki 14 eurų, paplūdimio tinklinio ar paplūdimio teniso – nuo 18 iki 45 eurų.

2017-aisiais sporto centre suplanuota kelios dešimtys įvairių renginių: tarptautiniai turnyrai, varžybos, čempionatai.

„Skambučiai prasidėjo jau vasaros viduryje, nors dar tuomet ik kapsulė tebuvo įkasta. Žmonės labai domisi, rezervuojasi vietas – nauja klientų banga jau formuojasi. Badmintono bendruomenė jau susiplanavo turnyrus rengti kas savaitę, paplūdimio tinklininkai – kol kas kartą per mėnesį, o teniso kortai bus skirti labiau mėgėjiškiems žaidimams“, – pasakojo I. Šemberienė.

Į privačiomis lėšomis statomą daugiafunkcinį sporto centrą numatyta investuoti daugiau nei 3 mln. eurų. Komplekse per metus tikimasi sulaukti apie 250 tūkstančių lankytojų. Į kompleksą investuojantis „Vichy“ vandens parkas skyrė sklypą šiam statiniui, o vėliau administruos centrą.

„Kadangi esame susijungę sienomis, todėl pasiūlysime tiek sportininkams-mėgėjams, tiek profesionalams po turnyrų užeiti į vandens parką, pasėdėti pirtyje, atsipalaiduoti, paplaukioti“, – apie klientų laukiančius išskirtinius pasiūlymus užsiminė I. Šemberienė.

Visas DELFI sporto centro naujienas pirmieji sužinokite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)