Penktadienio naktį vietomis numatomas šaltukas, dieną tebus vos keli laipsniai šilumos. Pūs vakarų, šiaurės vakarų vėjas. Vilniuje ir Kaune, pirmoje paros pusėje, termometrai fiksuos 0–1 laipsnį šilumos. Įdienojus temperatūra kils iki 2–3 laipsnių, numatomas nepastovus debesuotumas. Šiauliuose, naktį ir ryte, atvės iki –1–0 laipsnių. Dienos metu saulę slėps debesys, bus apie 1–3 laipsnius šilumos. Pajūryje vyraus 4–6 laipsnių temperatūra. Pirmoji paros pusė bus apniukusi, dieną nušvis saulė.

Šeštadienį pakils pietvakarių vėjas, numatomas gausus debesuotumas. Vakarinėje šalies dalyje dangus varvės visą parą, kitur lyti pradės antroje dienos pusėje. Vilniaus ir Kauno apylinkėse dangus bus apniukęs. Pirmoje paros pusėje bus apie 1–2 laipsnius šilumos, o įdienojus temperatūra kils iki 2–4 laipsnių. Vakarėjant prapliups lietus, bus šilčiau. Šiauliuose bus apsiniaukę, purkš lietus. Naktį ir ryte temperatūra sieks 2–4, dieną 5–6 laipsnius šilumos. Pajūryje siautės vėjas, merks lietus. Termometrai fiksuos 7–8 laipsnius.

Sekmadienį debesys tai susibėgs, tai vėl skirstysis. Daugelyje rajonų numatomi mišrūs krituliai. Vakarėjant į šalį plūs šaltukas. Vilniuje ir Kaune vyraus permainingas debesuotumas. Naktį ir lyte lis, bus apie 5–6 laipsnius šilumos. Dieną tarp debesų nušvis saulė, teliks 4 laipsniai šilumos. Antroje dienos pusėje debesys drabstysis sniegu, bus dar vėsiau. Šiauliuose dangumi vis praplauks krituliais besitaškantys debesys, tačiau bus ir saulėtų akimirkų. Temperatūra sieks 2–4 laipsnius šilumos. Vakare pradės šalti, snigs. Pajūryje, naktį ir ryte, bus apie 6–7 laipsnius šilumos. Dieną oras šils iki 3–4 laipsnių, numatomas lietus. Baigiantis dienai ir atvėsus orui pasipils šlapias sniegas.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, pirmadienį daug kur numatomas sniegas. Šals ir naktį, ir dieną, o dėl žvarbaus šiaurės vėjo jutiminė temperatūra bus dar mažesnė. Antradienį debesys prasisklaidys, šaltukas nesitrauks. Šilčiau bus antroje savaitės pusėje, tačiau tuo metu sulauksime ir daugiau kritulių.