Produktai:

80 g maltų avižinių dribsnių,
1 kiaušinio baltymas,
3 šaukštai vandens,
žiupsnelis druskos,
cinamono.

Produktai įdarui:

250 g liesos varškės,
2 vaisiai (obuoliai, kriaušės, slyvos) arba dvi saujos uogų,
1 kiaušinio baltymas,
1–2 šaukštai medaus,
vanilinio cukraus.

Kaip gaminti:

Dribsnius sumaišykite su druska, baltymu ir vandeniu, užmaišykite tešlą.

Tešlą sudėkite į kepimo indą, suformuokite kraštelius. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min.

Varškę ir vaisius sutrinkite trintuvu. Įdėkite baltymą, medų ir vanilinį cukrų, dar kartą pertrinkite.

Užpilkite įdarą ant pagrindo ir kepkite orkaitėje dar 40–50 min.

Valgykite atšaldytą.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)