Kartu su aktoriais vaidins ir kitos spalvingos asmenybės: Greta Zabukaitė (LNK laidos „TV Panelė“, „Draugė“), žinomas muzikantas Andrius Kulikauskas, visuomenės veikėjas Nėrius Pečiūra su visa savo šviežiąja šeima. Grupės „Sportas“ daina „Beibi“ tapo filmo finaline daina. Jos atlikimą patys muzikantai su savo lyderiu Maruku ir „suvaidins“.

Ramūnas Cicėnas ir Gintarė Latvėnaitė vaidina porą, kuri susipažįsta ir po truputį bando sukurpti savo santykius, ir tuo pačiu įsivaizduoja savo galimą gyvenimą kartu. Įdomu tai, kad realybėje jie ką tik atšventė savo vestuves. Ir taip jau gyvenimas pajuokavo, kad jau po dviejų dienų filmo filmavimo aikštelėje jie vaidino... savo personažų vestuves.

Specialiai šiam filmavimui buvo rengiamos dekoracijos. Vienoje iš scenų dalyvavo gigantiškas cepelinas, o viename Vilniaus parkų buvo pastatyta skulptūra instaliacija, labai primenanti vieną žmogaus kūno dalį. Bet ne tą, apie kurią pagalvojote.

Apie filmavimo eigą pasakoja pats režisierius Kęstutis Gudavičius: „Viskas vyko pakankamai sklandžiai. Labai didelių sunkumų neiškilo. Na, tiesiog kai kurios scenos pareikalavo ypač didelio organizacinio įdirbio. Filmuojant vestuves vieniems kitiems vestuvių dalyviams buvo kiek sunku „vaidinti” geriančius. Todėl į filmavimo pabaigą buvo ir pavargusių žmonių. Pagrindiniai aktoriai, kaip jau ir minėta, yra reali pora – ką tik iškepti vyras ir žmona. Todėl vaidinti intymias scenas kartu nebuvo sunku. Galbūt netgi lengviau, negu kad vaidinti vienas kitam nepažįstamus praeivius. Tačiau ir Gintarė ir Ramūnas – be galo talentingi aktoriai, todėl jie greitai pajautė scenarijaus vingrybes ir tiksliai išpildė savo personažus. Jiems iškelta užduotis tikrai nebuvo lengva, nes teko suvaidinti nemažai prieštaringų nuotaikų, šeimyninio gyvenimo situacijų. O toks gyvenimas jiems tik prieš akis. Tikėsimės, ne toks, koks filme.

Pagrindiniai herojai per visą filmą sutinka keletą savo pažįstamų porų. Tai savotiški ekstremalių santykių pavyzdžiai. Juos suvaidino jaunųjų aktorių profesionalų kartos atstovai. Kiekviena pora – be galo skirtingos spalvos personažai, todėl juos suvaidinti reikėjo taip pat preciziškai tiksliai. Manau, visi su savo užduotimis susidorojo puikiai. Žiūrovų laukia labai spalvingas, nuotaikingas filmas."

„Perspektyvi pora“ – vienas iš dvylikos filmų, kurie bus specialiai sukurti kino festivaliui AXX. Visų filmų premjera numatoma rugsėjo 9 dieną, iškilmingo festivalio atidarymo metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją