Keturioms porcijoms reikės:

20 g imbiero šaknies,
2 česnako skiltelių,
1 aitriosios paprikos,
2 valg. š. augalinio aliejaus,
1 arb. š. maltos ciberžolės,
400 ml žuvies sultinio,
400 ml kokosų pieno,
1 citrinžolės stiebo,
600 g žuvies filė,
2 svogūnų su laiškais.

Imbiero šaknį ir česnaką nuvalyti. Aitriąją papriką nuplaukite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite sėklas. Viską smulkiai supjaustykite.

Imbierą, česnaką ir 2/3 susmulkintos aitriosios paprikos dalis nuolat maišydami lengvai apkepkite aliejuje. Suberkite ciberžolę, supilkite žuvies sultinį ir kokosų pieną. Užvirinkite.

Citrinžolę nuvalykite ir susmulkinkite. Suberkite į padažą ir virkite 5 minutes, neuždengus dangčiu. Žuvies filė nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į padažą.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite 5 min. ant silpnos ugnies. Citrinžolę išimkite. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite, jais apiberkite žuvį. Garnyrui galima patiekti ryžių.