6-ojo DELFI Piliečio rubrikos gimtadienio proga vyksta išskirtinis konkursas, kurio metu skaitytojai gali laimėti ypatingus prizus – „iPad mini“ planšetę, skrydį oro balionu arba apsilankymą su nakvyne Pakruojo dvare!

Norintiems vasarą vainikuoti įspūdingu laimėjimu, tereikia pasirinkti, kaip norėsite tai padaryti – iki rugpjūčio 31 d. įamžinti smagiausią vasaros akimirką, atsiųsti pasakojimą apie dieną, pakeitusią jūsų gyvenimą, arba parašyti apie tai, kaip išgydėte sudužusią širdį ir pamilote iš naujo. Rugsėjo 1 d. pranešime, kurie trys laimingieji pasidalys aukščiau išvardintus prizus! Dalyvauti konkurse galite rašydami pilieciai@delfi.lt!

Šiemet jau atsiuntusius DELFI Piliečio rubrikai nuomones, pasakojimus, nuotraukas ar vaizdo medžiagą norime įvertinti 12 mėn. pasirinkto DELFI grupės žurnalo prenumerata – jos bus skirtos tiems, kuriuos skaitytojai išrinks kaip geriausiomis medžiagomis per metus pasidalijusius autorius. Žemiau, kaip ir kasmet, skelbiame sąrašą atrinktų autorių ir kviečiame išrinkti įdomiausius ir daugiausiai diskusijų sukėlusius DELFI Piliečio tekstus, nuotraukas ir vaizdo įrašus.

Balsuoti galite keturiose nominacijose – rinkdami verčiausią laimėti nuomonę, pasakojimą, gražiausią nuotrauką ir įdomiausią filmuką. Nugalėtojai bus paskelbti rugsėjo 1 d.

Kviečiame visus DELFI skaitytojus ir toliau dalytis savo nuomone, mintimis el. paštu pilieciai@delfi.lt, DELFI Piliečio paskyroje feisbuke ar dalyvaujant konkursuose, apie kuriuos informaciją galite rasti čia. Dėkojame kiekvienam iš Jūsų, kad esate aktyvūs, operatyvūs ir drąsiai dalijatės savo mintimis ir pastebėjimais.

Dėkojame visiems, balsavusiems už geriausius DELFI skaitytojų tekstus, gražiausias nuotraukas ar vaizdo įrašus. 12 mėn. pasirinkto DELFI grupės žurnalo prenumerata atitenka Tautvydui Kiršiui, parašiusiam laišką Švietimo ministrei; DELFI skaitytojui Daliui, papasakojusiam apsipirkimo Lenkijoje peripetijas; įspūdingus audros debesis įamžinusiam Audriui Kairiui; automobilyje skirtingų atlikėjų parodijas nufilmavusios merginos! Su laimėtojais susisieksime iki rugsėjo 8 d. ir perduosime prizus!

Išskirtinius 6-ojo DELFI PIliečio gimtadienio prizus laimėjo:

1) Linksmiausia vasaros akimirka nuotraukoje: skrydį oro balionu laimėjo DELFI skaitytoja Karolina, pasidalijusi nuotrauka, po kuria matyti aprašas: „Geriausia vasaros diena. Jei atvirai, visuomet svajojau paatostogauti kur nors užsienyje, gaila, bet to malonumo dar netek patirti. Ir visgi, užtenka apsidairyti, pažiūrėti, ką turime čia, vos pažvelgus pro langą ir išmokti vertinti tai. Būtent tai ir padariau savo geriausią vasaros dieną!! :)"

2) Atsitikimas, pakeitęs mano gyvenimą: tai buvo geriausia mano gyvenimo diena: apsilankymą su nakvyne Pakruojo dvare laimėjo DELFI skaitytoja Aldona, atsiuntusi pasakojimą „Lemtingas susitikimas prie ežero vos nesibaigė tragedija“.

3) Mano širdis buvo sudaužyta: kaip aš sugebėjau iš naujo pamilti:
„iPad mini“ planšetę laimėjo DELFI skaitytoja Giedrė, atsiuntusi istoriją „Nei laisva, nei įsipareigojusi: kaip atstumas sugriovė mūsų santykius“.

Su laimėtojais susisieksime iki rugsėjo 8 d.!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)