Šią savaitę žydrus „Napoli“ marškinėlius į dryžuotą Italijos čempionų Turino „Juventus“ uniformą išmainiusio G. Higuaino pavardė nesitraukia iš spaudos puslapių.

28-erių Argentinos rinktinės puolėjas „Senajai senjorai“ atsiėjo rekordinius 90 mln. eurų. G. Higuainas tapo brangiausiu visų laikų „Serie A“ žaidėju, o pasauliniu mastu pakilo į trečią vietą po Garetho Bale'o ir Cristiano Ronaldo.

Nors „Napoli“ kišenė prisikimšo eurų, vicečempionai nenorėjo paleisti trejus metus komandoje rungtyniavusio ir vienu jos lyderių tapusio žaidėjo – ypač į tiesioginių varžovų rankas.

Tačiau perėjimas galiausiai įvyko, o tuomet G. Higuainas pareiškė, kad kalčiausias dėl tokio įvykių posūkio buvo pats „Napoli“ prezidentas.

„Išvykti nutariau aš, bet De Laurentiis buvo tas žmogus, kuris atvedė mane prie tokio sprendimo. Norėčiau padėkoti sirgaliams ir komandos draugams, bet ne prezidentui. Su juo pastaruoju metu nebeturėjau jokio ryšio – nebegalėjau iškęsti nė minutės prie jo“, – dėstė G. Higuainas.

Išgirdęs tokias žaidėjo replikas, A. De Laurentiis skolingas neliko.

„Jeigu ponas Higuainas skaitė mūsų miesto istoriją, turėjo žinoti, kad Neapolis vienintelis išvijo nacius dar prieš atvykstant amerikiečiams. Jeigu neturi gėdos, gali išduoti šiuos žmones, bet bent jau nesituštink ant jų galvų“, – skėlė „Napoli“ vadovas.

Primename, kad G. Higuainas tapo rezultatyviausiu praėjusio sezono „Serie A“ žaidėju, įmušęs 38 įvarčius ir pakartojęs nuo 1929 metų Gino Rossetti priklausiusį rekordą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)