Nuo 2011-ųjų krepšinio aprangas kolekcionuojantis sporto šakos entuziastas Motiejus Baublys rado originalų ir žavų būdą, kaip visuomenei pademonstruoti savo sukauptus „trofėjus“. Aprangomis, kurios į kolekciją atkeliavo iš įvairių Lietuvos kraštų, pasidabino žavios ir plačiai besišypsančios merginos, fotografams pozavusios gražiausiose Vilniaus vietose ir turistų pamėgtuose Trakuose.

„Aprangų kolekcionieriumi tapau 2011 metais, kai pirmieji marškinėliai atvyko iš Palangos, kuriuos atsiuntė NKL čempionas Mindaugas Reminas. Po dvejų metų pertraukos šia veikla užsiėmiau rimčiau ir per vienerius metus aprangų skaičius nuo 1 išaugo iki 30. Šiemet kolekciją papildė Lietuvos rinktinės kandidato ir LKL čempiono Edgaro Ulanovo apranga, taip pat iš Klaipėdos atkeliavo man asmeniškai labai patinkančio krepšininko Martyno Mažeikos marškinėliai“, – pasakoja M. Baublys.

„Kilo idėja, kad savo kolekciją reikėtų parodyti žmonėms. Kur ji geriausiai žiūrisi? Žinoma, kuomet aprangas dėvi žavios ir plačiai besišypsančios merginos, kurių fotosesijoje dalyvavo net 20. Čia nėra krepšinio šokėjų, tačiau išvysite daug simpatiškų ir žavių šypsenų, – juokiasi idėjos „Žavus krepšinis“ autorius. – Pats esu vilnietis, todėl norėjau savo marškinėlių kolekciją įamžinti gražiausiose Vilniaus vietose, tačiau išimtį padarėme ir turistų mėgstamiems Trakams.

Idėjos buvo įvairios – jeigu fotografavome Klaipėdos „Neptūno“ marškinėlius, i fone pritaikėme jachtas, jeigu „Lietuvos ryto“ marškinėlius dėvinčias merginas, nuotraukos sietos sui Vilniaus tematika. Buvo įdomu ir gan keista fotografuoti Kauno „Žalgirio“ aprangas Vilniuje, tačiau žalgiriečių juk yra visur“.

„Už idėjos įgyvendinimą norėčiau padėkoti profesionalių fotografų komandai „PhotoDūmas“ – Ignui Kupriui ir Arnoldui Ilgevičiui, taip pat visažistei Enrikai Vainauskaitei bei visiems modeliams, kurie norėjo ir puikiai įamžino aprangų kolekciją „Žavus krepšinis“. Ačiū jums visiems“, – dėkoja krepšinio kolekcionierius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)