16
Kitas

„Esu, kokia esu. Birutė Dambrauskaitė“.

Buvęs N. Bunkės mylimasis niokojo jos turtą

Natalija Bunkė apie buvusio mylimojo Vilmanto Dilio išpuolį prabilo feisbuke. Ankstyvą savaitgalio rytą ji paviešino nuotraukų bei vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip Vilmantas degina jos asmeninius daiktus.

„Aš po koncerto Vilniuje miegojau ir namuose buvo Danielius su sūnumi Kristupu. Vilmantas 5 ryto leido sau ateiti ir išspirti terasos duris. Jos visos guli ant žemės. Įėjo į namus ir pradėjo viską, kas po ranka pakliuvo... Ten buvo didelės dėžės mano orchidėjų, jis visas tas orchidėjas sukrovė, drabužius sukrovė ir padarė didelį fakelą lauke, kaip matot“, – įvykį nupasakojo N. Bunkė.

Po šio įvykio V. Diliui buvo išrašyta 43 eurų bauda ir pradėtas ikiteisminis tyrimas. Deja, Natalija, sulaukusi viešo Vilmanto atsiprašymo, pateikė prašymą policijai dėl ikiteisminio tyrimo nutraukimo.

Viešas Vilmanto atsiprašymas: „Kreipiuosi į visus su didžiuliu apgailestavimu dėl savo padarytų veiksmų. Noriu visų nuoširdžiai atsiprašyti už savo netinkamu elgesiu sukeltas visiems neigiamas emocijas... Suvokiu, jog turiu problemų, kurias privalau išspręsti. Noriu žaisti krepšinį, dirbti savo mėgstamą darbą, įgyvendinti savo svajones, būti geru tėvu ir rodyti tinkamą pavyzdį, todėl dėsiu visas pastangas, ne tik ištaisyti klaidas, bet ir atgauti visų pasitikėjimą manimi. Tokiu, kokiu buvau tą rytą, būti nenoriu! Mieli draugai, artimiej: aš pasitaisysiu!

Atleidimo prašau savo mylimos moters, kuriai suteikiau tiek skausmo, išgyvenimų, baimės ir padariau žalos... Pasižadu, jog viską ištaisysiu ir su Jūsų visų, supratingumu, palaikymu tai padarysiu kuo greičiau“.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė patvirtino, kad Natalija tikrai pateikė prašymą, tačiau pabrėžė, kad ikiteisminio tyrimo procesai nebus nutraukiami. Diliui turi būti skirtos kardomosios priemonės, kurių varžomas jis negalės išvykti, bendrauti su Natalija ar artintis prie jos.

Deja, jos prašymas nutraukti ikiteisminį tyrimą, gali atsigręžti prieš ją. Tikėtina, kad tyrimas apskritai bus nutrauktas ir Vilmantas iš šios „balos išlips beveik sausas“.

16
Kitas

„Esu, kokia esu. Birutė Dambrauskaitė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (301)