Į įvykio vietą išsiųstos ugniagesių-gelbėtojų pajėgos.

Pasak Panevėžio apskrities policijos pareigūnų, prie Sujetų kaimo vairuotojas (gim. 1993 m.) nesuvaldė automobilio „Renault Laguna“ - mašina, nulaužusi turėklus, nulėkė nuo tilto į Liulio upelį.

Į upelį automobilis, kuriuo, policijos duomenimis, važiavo šešiese, įkrito apvirtęs. Sužeisti visi automobilyje buvę žmonės. Sunkiai nukentėjo jaunuolis (g. 1997 m.), keturiolikmetė ir dvylikametė, kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę. Vairuotojas ir kartu važiavę moteris (g. 1979 m.) ir vyras (g. 1977 m.) gydomi ambulatoriškai.

Vairuotojas buvo visiškai girtas, jam nustatytas sunkus girtumas - 2,75 prom.

Tačiau ketvirtadienį Lietuvos kelių policijos tarnyba patikslino šios avarijos detales: Įvykio metu nukentėjo aštuoni žmonės, važiavę šiuo automobiliu, tarp jų – 4 nepilnametės: vairuotojas, neblaivūs 36-erių moteris ir 39-erių vyras, 18 metų vaikinas bei 10, 11, 12 ir 14 metų mergaitės. Abi pastarosios, kaip ir 18-metis vaikinas, paguldyti į ligoninę. Vairuotojas, kuriam nustatytas sunkus 2,75 promilės girtumas, ir kuris teisės vairuoti neturi, uždarytas į areštinę.