Vilnietė nutarė sudalyvauti DELFI Gyvenimo rubrikos pokyčių projekte ir atsiduoti į patyrusios kirpėjos Eglės Saunorytės–Kinderienės bei jos grožio meistrų komandos rankas.

Pirmiausia Lina nusiuntė savo nuotrauką kirpėjai ir tuomet jos aptarė, kokių pokyčių reikia jaunai moteriai.

„Nudžiugau, kad klientė yra jauna mama, šiuo metu sėdinti namuose ir auginanti vaikus. Su tokiomis moterimis lengva dirbti, nes jos žino, ko nori. Smagu buvo, kad Lina manimi pasitikėjo.

Pirmiausia pamačiau jos nuotrauką ir paskambinusi pasakiau, kad, mano manymu, šiek tiek tamsesni plaukai tiktų jai labiau. Klientė plaukus buvo nusišviesinusi ir ta spalva buvo gana skyrėsi nuo jos natūralios plaukų spalvos. Be to, ji skundėsi, kad plaukai pučiasi.

Kai klientė atvyko į saloną, pasitarėme, ką darysime. Ji paatviravo, kad jau yra dalyvavusi pokyčių projektuose, tad darbas su ja vyko greičiau ir sklandžiau“, – pasakoja E. Saunorytė–Kinderienė.

Pirmiausia Linai buvo dažomi plaukai. Kirpėja Eglė vienu metu naudojo net 4 spalvas: dažė plaukų šaknis, paskui dažė juos per visą ilgį, šviesino sruogeles ir kelias iš jų nudažė rožine spalva.

„Mėgstame, kad pokyčių projekte dalyvaujanti moteris pasijustų lyg Holivudo žvaigždė, tad dirbome tandemu: aš dažiau plaukus, makiažo specialistė Milda Antanavičiūtė padarė makiažą, pritaikėme drabužius. Moterys tiesiog paskęsta mūsų dėmesyje“, – juokėsi E. Saunorytė–Kinderienė.

Naujomis spalvomis sušvitusi Lina po pasikeitimo jautėsi labai gerai.

„Nors plaukų spalvą buvau pakeitusi prieš gerą pusmetį, bet nesigailėjau ir vėl persidažiusi. O kaip kitaip sužinosi kas tau labiausiai tinka? Patiko specialistė, papasakojo, kokia spalva, jos manymu, man tiktų pagal mano tipažą. Sutikau su jos nuomone ir visiškai pasitikėjau. Rezultatas tikrai džiugino, o dar smagiau buvo sulaukti pagyrų iš aplinkinių“, – džiaugėsi jauna mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)