Naujasis „Deeper“ kartu su dar keliais kūriniai bus įtrauktas į debiutinį grupės albumą, prie kurio muzikantai šiuo metu grupė intensyviai dirba.

Nekantraujantiems išgirsti „Sisters On Wire“ koncertuojant gyvai, kolektyvas taip pat turi gerų žinių. Jau gegužės 25-ąją, trečiadienį, sostinės „Vasaros terasoje“ rokeriai surengs nepamirštamą pasirodymą, kuriuo paskelbs ir naujo renginių ciklo „Indie Nights“ pradžią.

Naujas vakarėlių ciklas bus orientuotas į indie muziką, terasos scenoje per kelis mėnesius pasirodys geriausi šalies atlikėjai ir svečiai iš užsienio.

„Sisters On Wire“ tikslas – per muziką užmegzti tikrą ir nuoširdų ryšį su klausytoju. Todėl publikos simpatijas jau spėjusi pelnyti grupė pažada – jų koncertas nepaliks abejingų.

Po pasirodymo Vilniaus publikai grupės nariai panirs į pasiruošimą vasaros muzikos festivaliams. Sparčiai populiarėjančius rokerius bus galima sutikti ne vienoje festivalininkų pamėgtoje scenoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją