Reikės:

dviejų vištienos krūtinėlių,
100 g ožkos pieno sūrio,
4 pomidorų,
dviejų saujų įvairių lapinių salotų,
1 valgomojo šaukšto medaus,
1 valgomojo šaukto citrinų šulčių,
prieskonių (pipirų, kario, imbiero),
dviejų skiltelių česnako,
aliejaus,
druskos.

Krūtinėles įtrinkite prieskoniais, česnaku, palaikykite bent 15 min. ir iškepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Sūrį supjaustykite griežinėliais, aptepkite medumi ir trumpai (7-10 min.) palaikykite gerai įkaitintoje orkaitėje.

Salotas nuplaukite, apdžiovinkite ir suplėšykite, įpjaustykite nuplautus pomidorus. Užpilkite aliejaus, citrinų sulčių, užberkite druskos ir pipirų. Atsargiai išmaišykite.

Salotas sudėkite į lėkštę, sudėliokite supjaustytą vištieną ir ant viršaus – keptą ožkos sūrį.

Skanaus!