Makaronai „Alla Gitara“

Makaronams Jums reikės:

100 g kvietinių miltų
100g pilno grūdo miltų
1 kiaušinio
50 g pieno

Pesto padažui Jums reikės:

baziliko lapų
alyvuogių aliejaus
kietojo sūrio
kedrinių pinijų
druskos ir pipirų

Pesto padažo galite pasigaminti daugiau, ko nesunaudosite - užšaldykite.

Padažui:

saulėje džiovintų pomidorų 40 g
šviežio tuno 40 g

Gaminimas:

Paruošiame makaronus. Sumaišome visus ingredientus į vientisą gan kietą tešlą. Tešlą suvyniojame į maistinę plėvelę ir leidžiame pailsėti šaldytuve apie valandą. Iškočiojame tešlą į ilgas ir plonas (apie 2mm) juostas. Pjaustome kaip tagliatele makaronus arba galite sukurti savo makaronų formą.

Paruošiame pešto padažą. Smulkintuvu sumalame visus ingredientus iki vientisos, drėgnos masės.

Žalią tuną ir pomidorus sukapojame smulkiais gabalėliais. Nieko nekepame.

Kai makaronai išverda (įdėjus makaronus į verdantį vandenį jiems išvirti pakanka 4 minučių), sumaišome juos su pesto padažu, o ant viršaus klojame tuną ir pomidorus, skaniname druska ir pipirais.

Skanaus!

Antonio Serra
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)