K. Navickas žaidė visas rungtynes ir buvo pripažintas geriausiu rungtynių žaidėju. Kaip skelbia Prancūzijos interneto portalai, K. Navickas buvo nesulaikomas puolime, savo agresyviais reidais varęs varžovus į neviltį.

„Turėjome būtinai laimėti, norėdami išlikti „Pro D2“ lygoje. Pradžioje padarėme dvi klaidas gynyboje ir varžovai pelnė du lengvus žeminimus, bet vėliau susikaupėme ir pasiekėme dramatišką pergalę. Dar liko 7 rungtynes ir turime pasiekti bent 4 pergales. Malonu, kad buvau pripažintas geriausiu rungtynių žaidėju, nes visą sezoną sunkiai dirbau ir pagaliau tai atsipirko. Dabar reikia pamiršti, kas buvo, ir stengtis kitose rungtynėse sužaisti dar geriau“, - įspūdžiais pasidalino K. Navickas.

31 tašką surinkusi „Provence Rugby“ ekipa turnyro lentelėje užima 16-ą vietą.

Antroje pagal pajėgumą Velso lygoje („Swalec Championship“) „RGC 1404“ klubas, kuriam atstovauja lietuvis Žygimantas Radžius, išvykoje 12:17 pralaimėjo „Tata Steel“ ekipai. Lietuvos rinktinės kapitonas šiose rungtynėse atliko žeminimą ir pelnė 5 taškus.

Žygimantas Radžius

„Visas rungtynes lietus pylė kaip iš kibiro. Varžovams tai buvo palanku, nes jų žaidėjai buvo sunkesni, o mūsų - labiau techniški“, - teigė Ž. Radžius.

Su 71 tašku „RGC 1404“ ekipa turnyro lentelėje yra penkta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją