Savo „Instagram“ paskyroje M. Šedžiuvienė sekmadienio vakarą pasidalijo keliomis nuotraukomis. Vienoje iš jų puikiai matyti, jog moteris – liekna it smilga.

Nors įprastai dauguma mamų skundžiasi pakitusiomis kūno linijomis ir sunkiai susigrąžinama figūra po gimdymo, su šia problema Monikai, panašu, susidurti neteko.

🙈😅😊😊😊

A photo posted by Monika Šedžiuvienė (@monikasedziuviene) on Mar 28, 2016 at 6:45am PDT

Pirmas kartas lauke 😍💕☺️🍼👼🏼👏💐💏🌸🌷🌺🌿🌞 #baby #biglove #mommy #❤️ #happy #8day

A photo posted by Monika Šedžiuvienė (@monikasedziuviene) on Mar 28, 2016 at 5:35am PDT

Primename, kad sūnaus M. ir A. Šedžiai susilaukė kovo 20-ąją. Kokį vardą davė mažyliui jiedu kol kas neatskleidžia, tačiau vardą tėvai jau išrinko.

Monika ir Andrius susituokė 2013 metais. Tarp jų – 17 metų skirtumas.

Poros vestuvės įvyko Šiauliuose. Prabangios šventės metu nuotaka vilkėjo baltą pūstą suknelę, o jaunikis - baltą kostiumą, prie kurio priderino ir sniego baltumo pirštines bei batus. Ceremonija vyko Šiaulių arenos VIP salėje, o puota - Šeduvos malūne.

Andriui tai antra santuoka. Iš pirmosios vyras augina dvi dukras – Andrėją ir Aleksandrą. Vyras taip pat augina nesantuokinį sūnų Andrių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (172)