Žaliųjų ežerų g. keletas vairuotojų buvo išgėrę, bet neviršijo leistinos normos. Ją viršijo tik buvęs Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas (0,62 prom.). apie tai DELFI pranešė iškart po to, kai paaiškėjo, kad jis neblaivus.

Eišiškių plente įkliuvo vienas girtas vairuotojas - prisigėręs Rusijos pilietis vairavo vilkiką su kroviniu. Sakė, kad važiuoja namo, į Rusiją. Jam nustatytas 1,43 prom. girtumas. Beje, sunkvežimių vairuotojams privalomas absoliutus blaivumas - 0,00 prom.

Vilkikas su puspriekabe nuvairuotas į saugomą aikštelę.

Prasižengę vairuotojai dažnai bando gudrauti, išsisukinėti, todėl pareigūnus nustebino vaikino, vairavusio „Toyota Celica“, atvirumas. Vos sustabdytas ir pareigūnui dar net nespėjus paprašyti dokumentų, jis iškart tarė: „Va, raktai, draudimas, techninis. Teisės atimtos, einam forminti“.

Po to įkliuvo dar vienas vairuotojas, neturintis teisės vairuoti. „Opel Zafira“ vairavęs saugos tarnybos „Ekskomisarų biuras“ darbuotojas niekada nėra turėjęs lietuviško vairuotojo pažymėjimo. Sako, prieš 20 metų buvo gavęs vairuotojo pažymėjimą Baltarusijoje, bet Lietuvoje jis jau daugybę metų negalioja.