Teigiama, kad šiuo metu naujasis kūrinys turi kodinį pavadinimą „L560“, o išvydęs pasaulį greičiausiai vadinsis „Range Rover Sport Coupe“. Šis visureigis naudos „Jaguar F-Pace“ važiuoklę ir lengvą aliuminio kėbulą, kuris bus kupė silueto: su ilgesniu priekiu ir trumpesne, nukirsta galine dalimi.

Planuojamas automobilio ilgis – apie 4,7 metro, tad jis nebus pats didžiausias „Land Rover“ kūrinys, greičiau užimsiantis nišą tarp „Range Rover Evoque“ bei „Range Rover Sport“ ir gabaritais panašesnis į „BMW X4“.

Vis dėlto britų SUV automobilio kaina bus gerokai artimesnė „BMW X6“ bei „Mercedes-Benz GLE Coupe“. Neoficialiais duomenimis, ji prasidės nuo maždaug 60 tūkst. svarų sterlingų (apie 76 tūkst. eurų).

Manoma, kad bent jau iš pradžių į „Range Rover Sport Coupe“ bus montuojami kompanijos benzininiai ir dyzeliniai šešių bei aštuonių cilindrų varikliai ir tarp jų nebus naujųjų „Ingenium“ keturių cilindrų turbomotorų, kurie siūlomi su „Jaguar F-Pace“.

Tačiau neabejojama, kad pirkėjams bus pasiūlytas variantas su hibridine pavara, o vėliau dienos šviesą galbūt išvys ir elektromobilis.

Tikslios visureigio pasirodymo datos kol kas nedrįsta spėti niekas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)