Susitikime dalyvavo Naujosios sąjungos vicepirmininkas Gediminas Dalinkevičius, A. Brazausko socialdemokratinės koalicijos atstovas Povilas Gylys, Centro sąjungos atstovas Regimantas Čiupaila, Naujosios demokratijos partijos pirmininkė Kazimiera Prunskienė, Demokratų partijos pirmininkas Saulius Pečeliūnas, "Jaunosios Lietuvos", naujųjų tautininkų ir politinių kalinių sąjungos pirmininkas Stanislovas Buškevičius, Lietuvos laisvės sąjungos pirmininkas Vytautas Šustauskas bei kitų opozicinių partijų atstovai.

Valdančiosios konservatorių ir krikščionių daugumos atstovai į susitikimą neatvyko, nors ir buvo kviesti.

Politikams susitikime buvo pristatyti 18 Verslo darbdavių konfederacijos atstovų, kurie dalyvauja rinkimuose į Seimą. Kai kurie iš jų įrašyti į Naujosios sąjungos, Lietuvos demokratinės darbo partijos (LDDP), Liberalų sąjungos bei Centro sąjungos kandidatų sąrašuose.

Kiti, tarp jų ir Konfederacijos prezidentas Viktoras Uspaskichas, rinkimuose į Seimą dalyvauja vienmandatėse apygardose.

V. Uspaskichas BNS sakė, jog Verslo darbdavių konfederacija dar neapsisprendė, kurias politines jėgas parems per rinkimus, tačiau pažadėjo, jog apie tai bus netrukus pranešta.

Jis neigė, jog priimant sprendimą dėl paramos bus atsižvelgiama, kuri partija įrašė į savo sąrašus daugiausiai konfederacijos atstovų. Anksčiau V. Uspaskichas buvo žadėjęs, jog parems partijas, jei šios įrašys konfederacijos atstovus į savo pirmuosius kandidatų į Seimą dešimtukus. Dabar V. Uspaskichas sakė, jog sprendimai dėl paramos priklausys nuo partijų programinių nuostatų.

Tačiau V. Uspaskichas pažymėjo, jog jokios ekonominės programinės nuostatos negalės būti efektyviai įgyvendintos, jeigu nebus sugriežtinta valdininkų ir politikų atsakomybė. Tai, pasak jo, turėtų būti vienas iš pirmųjų naujojo Seimo darbų.