Į kiaušinių medžioklę gali įsitraukti visi norintys. Ši akcija vyksta šiandien Vilniaus centre, kiaušinius bus galima medžioti iki 6 val. vakaro.

Žemėlapyje, kurį išplatino organizatoriai, sužymėtose vietose yra paslėpti 12 cm kiaušiniai su žinute. Radusieji kiaušinius galės iškeisti į dovanas.

Tokią akciją organizuoti sumanė viešbutis „Comfort Hotel LT Rock‘n‘Roll Vilnius“. Anot organizatorių, norėta pakviesti Velykas švęsti kiek kitaip – ne prie perkrauto stalo, o medžiojant dovanas mieste. Kiaušinius į dovanas laimingieji galės iškeisti viešbutyje. Tai bus galima padaryti iki kovo 30 dienos.

Vienintelė pramogos taisyklė – vienas žmogus gali iškeisti tik vieną kiaušinį į dovaną. Iš viso yra 50 kiaušinių. Keli kiaušiniai taip pat slėpsis Uber vairuotojų automobiliuose.

Kiaušinių medžioklės žemėlapis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją