Ingredientai:

vištienos tulpelės (apie 1 kg)
kmynai (pagal skonį)
vištienos prieskoniai (pagal skonį)
malti pipirai (pagal skonį)
spaustas česnakas (1-2 skiltelės)
alyvuogių aliejus (1-2 v.š.)
druska

Vištienos tulpeles nuplauti ir nusausinti. Įtrinti vištienos prieskoniais (naudoju Santa Maria), spaustu česnaku, maltais pipirais, druska, kmynais ir alyvuogių aliejumi. Padėti pastovėti šaltai kelioms valandoms. Išdėlioti marinuotas tulpeles ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai apskrus. Skanaus!

Jurgita

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)