Susipažinkite su Jessica Pack iš Orlando, Floridos. Ji treniruojasi aštuonis mėnesius ir nori jums pasakyti: netikėkite viskuo, ką matote.

Daugiau nei 50 tūkstančių sekėjų pirmiausia ji parodė minėtąją iš dviejų suklijuotą nuotrauką. Gerbėjai ėmė aikčioti iš susižavėjimo ir klausti patarimų, kaip efektyviai ir per kuo trumpesnį laiko tarpą taip pagražinti figūrą?

Ar tokiam rezultatui pasiekti prireikė visų aštuonių mėnesių?

Ne, tam užteks kelių sekundžių.

„Tai nėra transformacijos nuotraukos. Šios dvi nuotraukos darytos kelių sekundžių skirtumu. Pirmoje aš esu išpūtusi pilvuką ir nuleidusi kelnaičių šonus žemyn, kad matytusi „iškritę“ lašinukai. Kitoje – pilvukas įtrauktas, o kelnaičių viršutinė juosta pridengia lašinukus“, – pasakoja J. Pack.

Taip ji nori pasakyti, jog net jei ir kūnas nėra idealus, trūkumus galima maskuoti moteriškomis gudrybėmis. Tačiau ji ir toliau žada sportuoti, kad tų gudrybių nebeprireiktų, kaip prasidės bikinių sezonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)