Tiesa, santykiai taip ir neišsivystė. Užtat A. Voločkova tikina, jog jiedu išliko gerais draugais. Tokiais gerais, kad skandalingoji rusų balerina visai neseniai sulaukė iš komiko malonios staigmenos.

A. Voločkova tikina, jog J. Carrey atsiuntė jos dukrai siuntinį. Ir net ne į namus, o į gimnaziją, kurioje šiuo metu mokosi balerinos dukra Ariadna. Siuntiniu, mergaitė, regis, labai apsidžiaugė, mat jame buvo visa galybė lėlių.

„Tai – tikras netikėtumas. Ši dovana atkeliavo mano gimimo dienos proga, tiesa, skirta ne man, o mano dukrai. Kai susitikinėjome su J. Carrey, dukra dar nebuvo gimusi. Jimas nusprendė mane pasveikinti tokiu neįprastu būdu ir atsiuntė mano dukrai lėlių. Štai, tikrai vyriškas elgesys! Tai vienas iš pačių tikriausių vyrų mano gyvenime, dėl kurio vis dar virpa mano siela“, – portalui „Super.ru“ teigė A. Voločkova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)